Turku

Turun kaupungin TUTTU-osahanke

Hei! Hienoa, että olet tullut blogiimme! Turun TUTTU-hankkeessa luodaan uusi ja ennakkoluuloton, yritysyhteistyön rajapinnassa toimiva palvelumalli työttömien työnhakijoiden työllistämiseen yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun ja Tampereen osahankkeen kanssa.

Meillä on kahdenlaisia asiakkaita: työnhakijalle annetaan välineitä oman osaamisen tunnistamiseen ja markkinoimiseen. Työnantajille eli yrityksille tarjoamme samalla kehittämispalveluja.

Hankkeessa on kolme vaihetta: IDEAVERSTAS, työllistymisprosessin palvelut eli henkilökohtainen neuvonta sekä yritysyhteistyö.

Ideaverstaat yhteistyössä yritysten kanssa

Osahanke on tähän mennessä saanut jo toista kymmentä kehittämishaastetta eri alojen yrityksiltä. Haaste ratkaistaan ideaverstaissa SparkUp Turun tiloissa Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden vetämänä. Yritys voi löytää sopivan työntekijän suoraan ideaverstaalta ilman isoja rekrytointiprosesseja ja työnhakijat pääsevät esittelemään osaamistaan suoraan yritykselle.

Hanke tekee yhteistyötä V-S yrittäjien kanssa.

 Liiketoiminnan AMK-opiskelijat mukana

Mukana osahankkeessa on Turun ammattikorkeakoulu ja liiketoiminnan opiskelijat Vellu, Eerika, Johanna, Matias ja Maria, jotka vetävät Ideaverstaita hankkien samalla arvokasta kokemusta ryhmänvetämistaidoista.

 Yksilöllistä työnhaun ohjausta

Projektityöntekijät Sanna ja Jenni varaavat yksilöllisiä ohjausaikoja työnhakijoille verstaspäivien jälkeen, jolloin työnhakupolkua ja kunkin henkilökohtaista osaamista mietitään yhdessä.

 Ajankohtaista 

 Kysy lisää osahankkeen tiimiltä!

Timo, projektipäällikkö timo.vahtonen@turku.fi

Jenni, projektityöntekijä jenni.leppanen@turku.fi

Sanna, projektityöntekijä sanna.forslund@turku.fi

Ideaverstaiden kuulumiset

Tästä kotisivuille

Facebook